Followers

Wednesday, May 19, 2010

erm assalamualaikum w.b.t 
daftar masuk kuis hari ney, Ya Allah, penat sangat huhuu keletihan di buatnya.
erm agak sunyi tapi best sebab tenang.
tiada gangguan. Tapi bosan yang amat pulak lam bilik ney bila sensorang.
rakan sebilik kali ney budak nursing hehek baik orangnya. erm perlu ke tukar bilik, nape hati macam tak rasa apa2 erm tatawla. sebab bosan tu post macam ney hehek  daaa tata 

3 comments:

ZiErWa zAiNaL said...

kalau x kesh,x yh la pindh bilik...


kalau sudi komen la entry saya..
bersyukur

m@s2r@~mi@ said...

zierwa zainal:
erm ntah la zierwa zainal, tataw nak wat keputusan dah, td call mak, mak suh pilih sendiri huhuu

bersyukur: insyaAllah

m@s2r@~mi@ said...

last2 ta jadi pindah huhuu suka dah duduk sini walaupun sekarang keseorangan, rakan sebilik bernama intan dah g praktikal selama 2 bulan, agak sunyi setiap hari, tiada rakan untuk bersembang n gelak. rindunya kat intan, kalau ada dia mesti kat bilik asyik gelak n sembang2 sampai pagi..