Followers

Friday, September 24, 2010

aha laptop pown ade jantina ~

Jgn xtau.....laptop pun ada jantina...
so, nak tahu tak jantina laptop yg selalu dingadap tiap2 hari tu? jantan ke betina....hehehehehe

buat je step kt bwh ni...

1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti).
    Save as =  love u.vbs

3. Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."

Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan?
Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya....

Enjoy! blh wt korg gelak tau.... saje nk korg segarkn mata2 yg kuyu dh tu...hehehe

4 comments:

m@s2r@~mi@ said...

nanti kalau dah cuba...
jangan lupa bagitahu jadi ke tak taw?
n jantina kamu punya laptop/pc tu..
hikhikhik

Cekodok Masin said...

hahaha!
mine is gay!

m@s2r@~mi@ said...

how come?
mine is girl ahahah

m@s2r@~mi@ said...

pnyela syg kt laptopku..
uper2nyew pompuan ko..
menci tol... hakhakhak

kembarku agknye,
ko skit,aq pown jtuh skit..huhuu